Du är här: Hem Arbetsgrupper

« Juni 2017 »

Föreningens arbetsgrupper

Föreningen har ett antal epostlistor som fungerar som diskussionsgrupper där medlemmarna tillsammas diskuterar frågor och tar initiativ till att starta upp projekt.

Aktiviteterna i varje grupp drivs vanligvis i projektform. Varje grupp kan ha ett antal pågående projekt. Projekt startas genom att någon kommer på en idé om något de vill göra och startar en diskussion om det i en epostlistan. Känner fler att det är någonting som behövs så kan de utse någon till huvudansvarig att organiserad det hela och vara kontaktperson till styrelsen och vår sys-grupp för att få hjälp med resurser om så behövs.

Alla projekt som behöver pengar behöver styrelsens godkännande innan de får spendera föreningens pengar. Men för övrigt så står föreningens resurser till projektens förfogande som t.ex. epostlistor, webbplats och virtuella servrar - det är bara och fråga SYS gruppen om hjälp med det.

Allt arbete sker på ideell basis och ingen ersättning utgår.