Du är här: Hem

Registreringsformulär

Genom att fylla i det här formuläret blir du medlem i Svenska Linuxföreningen. Du har väl läst vad ett medlemskap innebär? Läs här. Kolla även på föreningens stadgar innan du blir medlem.

Användardetaljer
(Behövs)
Fyll i ett användarnamn, vanligen av formen 'msvensson'. Inga mellanrum eller specialtecken. Användarnamn och lösenord är skiftlägeskänsliga, se till att skiftlåset ('Caps Lock'-tangenten) inte är på. Detta är det namn som används för att logga in.
(Behövs)
Fyll i e-postadress. Detta är nödvändigt om lösenordet glöms. Vi respekterar ditt privatliv och kommer inte att ge adressen till någon tredje part eller avslöja den någonstans.
Ange ditt förnamn.
Ange ditt efternamn.
Ange din adress.
(Behövs)
Skriv in ditt postnummer här.
Ange din postort.
Ange ditt telefonnummer, om du vill.
Ange ditt mobiltelefonnummer, om du vill.
En webbadress kommer att genereras och e-postas till dig; klicka på länken till denna adress för att komma till en sida där du kan välja ditt lösenord och därmed fullborda registreringsprocessen.