Du är här: Hem Om föreningen Styrelse

Föreningens styrelse

— Insorterad under

Styrelsens ledamöter

Styrelsen består av personer från hela Sverige som ideellt jobbar för föreningens bästa.

Styrelsen når man lättast per e-post. info@svenskalinuxforeningen.se är adressen.

Styrelsens medlemmar 2013

• Anders Lindbäck (vetgirig), Västerås, Ordförande och Presstalesman
  • Jens Odsvall (jenso), Bandhagen, Vice Ordförande
  • Henrik Nordström (hno), Tumba, kassör och sekreterare
  • Fredrik Mikker (bol), Farsta, ledamot
  • Mikael Andersson, ledamot
  • Robert Olsson (neuro / tty00), Vendelsö, suppleant
  • Jack-Benny Persson (jackbenny), Bjuv, ledamot
  • Klas Meder Boqvist (Gnitset), Vallentuna, ledamot
  • Fredrik Andersson, ledamot

Revisorer 2013

• Robert Lövlie (lovlie), Täby, revisor
  • Lars Delhage (delhage), Stockholm, suppleant

Styrelsens arbete

Styrelsen idlar ofta i kanalen #slf-styrelse på FreeNode IRC nätverket. Tidvis, och när viktiga beslut ska fattas formellt, hålls formella möten. Dessa sker oftast på torsdagar.

Medlemmar är i allmänhet välkomna att närvara när styrelsen sammanträder, men för att hålla ordning och reda får bara styrelsen tala under pågående möte. När det bedöms lämpligt, till exempel när känsliga frågor som rör enskilda personer behandlas, kan styrelsen välja att sammanträda utan åhörare.

Officiella dokument från styrelsen hittar ni genom navigeringsträdet. Du kan finna kallelser, protokoll med mera sorterade efter verksamhetsåret.

Föreningens verksamhetsberättelser: